Menu

«
»

Potpisan Sporazum o suradnji turističkih zajednica Riječkog prstena

Osunčani Trsatski kaštel danas je okupio predstavnike turističkih zajednica Rijeke i Riječkog prstena, a povod za ovaj svečani susret bio je potpisivanje sporazuma o zajedničkoj suradnji.

Nakon niza objedinjenih aktivnosti turističkih zajednica Riječkog prstena, zajednički je donesena odluka o formaliziranju i potpisivanju Sporazuma o zajedničkoj suradnji.

Više...

U Klani prva e-škola u PGŽ-u

OŠ Klana prva je škola u PGŽ-u i jedna od dvadeset u Hrvatskoj, koje su krenule u pilot-projekt e-škole - Uspostava digitalno zrelih škola. U klanjskoj školi u nastavi se koriste tableti, a u dvije e-učionice koriste se velike pametne ploče.

Više...

Zavrila je studenjska maškarana luda fešta

STUDENA Brojni ljubitelji pusnih nemotarija zimsko maškarano druženje u Studeni nerijetko hvale kao jednu od najluđih takvih fešti u regiji.
Rečeno se i potvrdilo ove subote u Domu u Studeni, gdje su Maškare Studena održale još jedne pusne tance koji se pamte i kasnije nadugo i naširoko prepričavaju. Atmosfera je bila odlična od početka do kraja, podigli su je još pri početku večeri Zametski zvončari, koji su u Domu odzvonili svoje kolo, a zatim ju je održavao Pumpa bend, zadužen za glazbeni dio ove lijepe maškarane priče.

Više...
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno Vrijeme

Breezy

2°C

Klana

Breezy

Vlažnost: 50%

Vjetar: 51.50 km/h

  • 20 Ožu 2018

    Breezy 4°C -1°C

  • 21 Ožu 2018

    Vjetrovito 4°C 0°C