Menu

«
»

BIKE RIJEKA WEEKEND

Bike Rijeka Weekend
15.-16.10.2016.

Bogat poviješću i tradicijom, Riječki prsten je zasigurno regija osebujnog susreta mora i gorskog kraja. U potrazi za pravom mjerom dinamičnih događanja, ugodnog ambijenta i lijepe prirode u okruženju, možete otkriti idealan spoj prekrasnih plaža, romantičnih starih gradića, prepoznatljive gastro ponude i gostoljubivog podneblja.

Više...

Otvoren pogon za proizvodnju masivnih stolova

KLANA » Jučer je u Dl Klana na simboličan način otvorena linija za proizvodnju masivnih stolova čime je ostvaren još jedan značajan gospodarski pomak, ne samo na razini klanjskog drvoprerađivača, nego i na nivou cjelokupnog gospodarstva Primorsko-goranske županije. A da čitav događaj poprimi skoro pa globalne razmjere pobrinuo se dr. Michael Otto, vlasnik i čelni čovjek Otto Groupa, druge najveće trgovačke kuće na svijetu kad je u pitanju prodaja roba putem interneta.

Više...

Četiri maja četrdeset i četrte

 Dok su bili Talijani tutu bilo je neč života va seli. Neč se je dilalo, trgovalo.
Ma, kad su Njemci prišli, se je to ofermalo. Mladi muški su bili va partizani. Po jednimu spisku, kiga ti moren dat da vidiš, va to vrime je va partizani bilo okoli osandeset Studenjci i to va šumi, ne doma.

Više...
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno Vrijeme

Većinom vedro

28°C

Klana

Većinom vedro

Vlažnost: 56%

Vjetar: 22.53 km/h

  • 21 Srp 2018

    Raštrkano grmljavinsko nevrijeme 30°C 17°C

  • 22 Srp 2018

    Grmljavinsko nevrijeme 28°C 18°C

Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se