Menu

«
»

ORK "Uspon 4x4"

Primorski je kraj od nedavno bogatiji za još jednu udrugu: 10.ožujka 2007.godine u Klani je održana osnivačka Skupština Off Road kluba "Uspon4x4". Za predsjednika kluba izabran je Goran Gjukić, dužnost potpredsjednika pripala je Robertu Medvediću, a dvije veoma odgovorne dužnosti, tajnika i rizničara, obnašati će jedna osoba – Siniša Štokom.

 

Sjedište kluba je u Klani, Kalužica 2, a u skoro vrijeme osnovat će se podružnice u Rijeci i Delnicama. Društvo za sada broji 25 članova, a čine ga svi oni koji svojim terencima vole skrenuti s asfaltiranih površina i provozati se manje gostoljubivim terenima.
Na osnivačkoj Skupštini moglo se čuti da će glavni zadatak ove udruge biti organiziranje izleta Primorsko-goranskom i susjednim županijama, kasnije i diljem Lijepe naše, a prema mogućnostima i izvan granica domovine. Udruga će organizirati tečajeve za vožnju terenskim vozilima, a planira se uspostaviti suradnju s dobrovoljnim vatrogasnim društvima, lovcima i GSS-om na području na kojem djeluje.
Društvo će svoj rad financirati kroz članarinu i donacije a očekuje i pomoć lokalnih vlasti kojima će pomoći u svim ekološkim akcijama koje budu organizirali od skupljanja otpada u prirodi do pošumljavanja teško pristupačnih terena.
U tijeku je dorada jednog specijalnog terenskog vozila koje će u bojama kluba nastupati na off road utrkama za prvenstvo Hrvatske. Da se ne šale, momci iz Off Road kluba Uspon4x4, dokazali su odmah po osnivanju jer su odvozili zahtjevni krug: Klana – Gumance – Magdalena – Lisac. Nakon toga je slijedilo druženje u autohtono restauriranoj konobi člana društva Damira Medvedića na Liscu.

(Novi List, Max Gržinčić) 

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

KONTAKTI

Općina Klana,
Klana 33
51217 Klana
 
SLUŽBENICI

Trenutno Vrijeme

Oblačno

-1°C

Klana

Oblačno

Vlažnost: 53%

Vjetar: 12.87 km/h

  • 03 Sij 2019

    Djelomično oblačno 1°C -5°C

  • 04 Sij 2019

    Djelomično oblačno 0°C -5°C

Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se