Menu

«
»

Nogometni klub ˝Klana˝

senioriNogometni klub "Klana" utemeljen je davne 1931. g., kada su iz Italije sa odsluženja vojnog roka prvu pravu kožnatu loptu donijeli Frane Medvedić i Frane Starčić Jardasov.
U svojoj dugoj i bogatoj povijesti, klub je imao mnogo uspona i padova, noseći se sa raznim nedaćama i besparicom, no zahvaljujući bezuvjetnoj i beskompromisnoj ljubavi i entuzijazmu ljudi našega kraja, uspio je opstati do današnjih dana.
Klub danas djeluje u modernim uvjetima; igralište "Grašćina" renovirano je i prilagođeno standardima HNS-a, postoji pomoćno igralište sa reflektorima, tako da se bez problema trenira u večernjim satima.
Svlačionice su uređene i na njima su nadozidane klupske prostorije; od čajne kuhinje do dvorane za sastanke.

NK "Klana" sada ulazi u treću sezonu nastupa u 4. Hrvatskoj ligi - zapad, a u protekloj sezoni 2009/2010 pod dirigentskom palicom Mladena Vrankovića i Luciana Celića ostvarila je izvanredan rezultat ostvojivši peto mjesto u vrlo jakoj konkurenciji, sa skorom od 15 pobjeda, dva neodlučena rezultata i 10 poraza.

U klubu danas djeluje više pogona;

 • seniori - od ove sezone trener Ivica Turina
 • juniori - trener Lucijan Celić
 • pioniri - treneri Dalibor Šušnjar i Siniša Delibegović
 • mlađi pioniri - trener Neven Gržinčić
 • predtakmičari - trener Božidar Raspor
 • veterani

 

Problem malih sredina između ostalog je i nedostatak djece po generacijama, tako da prošle godine klub nije imao predstavnika u kadetskoj konkurenciji, no kako u uzrastu predtakmičara, mlađih pionira i pionira ima dosta djece, budućnost kluba nije upitna.
O bogatoj pvijesti NK Klane više možete pročitati ovdje

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

KONTAKTI

Općina Klana,
Klana 33
51217 Klana
 
SLUŽBENICI

Trenutno Vrijeme

Oblačno

-1°C

Klana

Oblačno

Vlažnost: 53%

Vjetar: 12.87 km/h

 • 03 Sij 2019

  Djelomično oblačno 1°C -5°C

 • 04 Sij 2019

  Djelomično oblačno 0°C -5°C

Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se