Menu

«
»

Dobro stablo i Mali princ

  • Napisao/la Super User

Inspirirani knjigom Dobro stablo Shela Silversteina u 2017. godini pokrećemo istoimeni projekt tijekom kojega će se ova vječna knjiga obraditi različitim pristupima. Tko je nije pročitao, moći će to učiniti dolaskom u Multimedijalni centar čitajući „zidnu knjigu“ jer će skenirane stranice redom biti postavljene uzduž stubišta. Kako se za korištenje Multimedijalnog centra ne naplaćuje članarina ni upisnina, ideja je da se korisnici potpišu na izrezane raznobojne listove i zalijepe ih na nacrtano deblo pored ulaza u MMC. Broj listova na kraju kalendarske godine će pokazati broj korisnika.  


Unutar MMC-a će se osim toga kroz godinu ukrašavati načinjeno stablo (pisanicama za Uskrs, srcima za Valentinovo, porukama za Majčin dan...), a s djecom će se provoditi i posebne radionice / pričaonice prema navedenoj knjizi. U planu je pozvati na gostovanje i Teatar Oz koji je sadržaj ove knjige izvrsno prenio na pozornicu.
Slično će se pristupiti još jednoj vječnoj knjizi. Radi se o općepoznatom i popularnom Exuperyjevom Malom princu koji bi se u MMC-u tijekom ove godine trebao pojaviti na crtežima, skulpturama, u tekstovima i na pozornici.

 

 pocetak projekta   tjedan dana od pocetka provedbe projekta   mjesec dana od pocetka provedbe projekta

˝Dobro stablo˝

na POČETKU provedbe projekta

˝Dobro stablo˝

TJEDAN DANA od početka provedbe projekta 
 

˝Dobro stablo˝

MJESEC DANA od početka provedbe projekta
 

 

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno Vrijeme

Oblačno

-1°C

Klana

Oblačno

Vlažnost: 53%

Vjetar: 12.87 km/h

  • 03 Sij 2019

    Djelomično oblačno 1°C -5°C

  • 04 Sij 2019

    Djelomično oblačno 0°C -5°C

Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se