Menu

«
»

Preglednik aktualnih natjecaja iz EU i nacionalnih programa

Preglednik aktualnih natjecaja iz EU i nacionalnih programa

 LAG TERRA LIBURNA prenosi obavijest potencijalnim korisnicima EU i nacionalnih programa natječaja za bespovratna sredstva

Poštovani,

Ponukani stalnim upitima potencijalnih korisnika sa vašeg područja, o pristupu informacijama aktualnih - otvorenih ili u najavi, EU i nacionalnih potpora objedinjenih na jednom mjestu, u nastavku vam izlažemo PREGLEDNIK aktualnih natječaja za bespovratna sredstva iz EU i nacionalnih programa.

PREGLEDNIK objedinjuje informacije o natječajima u kojima se kao mogući prijavitelji pojavljuju gradovi/općine, lokalna komunalna i javna društva, ustanove i institucije, civilno društvo te lokalno poduzetništvo.

Izrađen je u formatu koji omogućava njegovo direktno pregledavanje kao gotovog priloga na vašim web stranicama ili njegov ispis u papirnoj verziji. Kod svih kasnijih promjena koje nastaju PREGLEDNIK se ažurira sa naše strane kako bi se njegova aktualnost održala.

Dostavljamo Vam primjerak PREGLEDNIKA za siječanj 2017. godine uz napomenu da se PREGLEDNIK održava već treću godinu zaredom. Preglednik preuzmite klikom OVDJE

PREGLEDNIK i njegovo održavanje do kraja 2017. nudimo bez naknade, a sve kako bi zajedničkim snagama motivirali i pomogli u apliciranju za bespovratna sredstva, te tako doprinijeli ostvarenju razvojnih ciljeva Republike Hrvatske u cjelini.

Molimo Vas povratnu informaciju na naš prijedlog u svrhu daljnjih dogovora.

S poštovanjem,
direktor Boris Debelić

Poslovni biro PBIRO d.o.o.
Trg Republike Hrvatske 2, 51000 Rijeka
Tel: 051/452-600
Fax: 051/452-601
www.pbiro.hr

na vrh članka
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno Vrijeme

Djelomično oblačno

15°C

Klana

Djelomično oblačno

Vlažnost: 77%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 26 Svi 2018

    Djelomično oblačno 28°C 14°C

  • 27 Svi 2018

    Djelomično oblačno 30°C 14°C