Menu

«
»

POZIV NA PREZENTACIJU 10. OŽUJAK 2017.

POZIV NA PREZENTACIJU 10. OŽUJAK 2017.
Prenosimo poziv na Prezentaciju programa ruralnog razvoja JU Zavoda za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije - Upravnog odjela za ruralni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima:
 
Poštovani,
Regionalni koordinator za Primorsko-goransku županiju – Upravni odjel za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima organizira EU Info dan o mogućnostima ulaganja u okviru Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.  s predstavljanjem mjere 7. „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, podmjere 7.4. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ – provedba tipa operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.
 
U prilogu Vam dostavljamo poziv na prezentaciju koja će se održati u petak 10. ožujka 2017. godine u Vili Antonio u Opatiji s početkom u 10,30 sati.
Predstavnici Ministarstva poljoprivrede prezentirati će provedbu tipa operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.
 
Zbog bolje organizacije i velikog interesa za najavljenu prezentaciju molimo Vas da prijavite sudjelovanje putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka 9. ožujka 2017. godine do 16 sati.
Vila Antonio nalazi se iza bivšeg hotela Paris, a najbliže parkiralište nalazi se iza hotela Bristol – parkiralište Gorovo.
Za sve nejasnoće i dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
S poštovanjem.
Nataša Mikić Kezele, dipl.oec.
JU Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije
Ured:
Primorsko-goranska županija
Upravni odjel za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima
Adamićeva 10/VI, HR-51000 Rijeka
E Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Poziv u PDF formatu preuzmite klikom OVDJE
na vrh članka
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno Vrijeme

Djelomično oblačno

15°C

Klana

Djelomično oblačno

Vlažnost: 77%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 26 Svi 2018

    Djelomično oblačno 28°C 14°C

  • 27 Svi 2018

    Djelomično oblačno 30°C 14°C