Menu

«
»

Prezentacija glazbenih radionica

Prezentacija glazbenih radionica

U četvrtak, 25. svibnja je u Multimedijalnom centru Općine Klana pred mnogobrojnom publikom održana tradicionalna prezentacija glazbenih radionica. Kada je prije 12 godina otvoren Multimedijalni centar, pretpostavljalo se da će biti zadužen za organizaciju društvenih događanja, no ne i za provedbu vlastitih priredbi. A Centar unazad nekoliko godina redovito održava dvije vlastite priredbe godišnje, u svibnju i u prosincu.

IMG22

Na ovoj je prezentaciji nastupilo jedanaestoro djece: Leo Pavinčić, Vito Marinčić i Borna Turina na bubnjevima, Nensi Simčić, Sara Barak, Mia Krešić, Paulo Medvedić i Borna Turina na gitari, Tonka Šljivić, Petra Šljivić i Laura Valenčić na klavijaturama te Juraj Štokom na harmonici. Nakon poduže pauze zasvirala je harmonika, a isto tako i klavijature. Naime, zbog nemogućnosti prijašnjih suradnika (Edina Pecmana i Ivane Marčelje) da nastave s podučavanjem djece, ova su dva instrumenta ostala u mirovanju – sve dok nije završena potraga za novim učiteljem. Početkom ove godine se pokazalo da je učiteljica zapravo cijelo vrijeme bila nadohvat ruke te je nova suradnica postala naša sumještanka iz Studene, Izabela Šestan.  

Voditeljica Multimedijalnog centra Ivana Marinčić zahvalila se svima prisutnima što su svojim dolaskom podržali djecu, a posebnu zahvalu izrazila je svojim suradnicima: Krunoslavu Veršiću (bubnjevi), Jimiju Grgiću (gitara) i Izabeli Šestan (harmonika, klavijature), učiteljici Alenki Iskri Princ koja potiče djecu na sudjelovanje u aktivnostima (od trinaestero učenika 3. razreda petero ih polazi glazbene radionice!), ravnateljici OŠ Klana Jeleni Grbčić Samardžić i načelniku Općine Klana Matiji Laginji koji nije izostao s niti jedne dosadašnje priredbe.

na vrh članka
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno Vrijeme

Sunčano

17°C

Klana

Sunčano

Vlažnost: 53%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 21 Tra 2018

    Većinom vedro 27°C 11°C

  • 22 Tra 2018

    Sunčano 23°C 11°C