Menu

«
»

Prezentacija i razgovor ˝NAŠA PREHRAMBRNA SIGURNOST˝

Prezentacija i razgovor ˝NAŠA PREHRAMBRNA SIGURNOST˝

GSR Pod Učkun ogranak Zapad nastavlja ciklus predavanja "Hranom do zdravlja" s prezentacijom i razgovorom o mogućim rješenjima koja se tiču prehrambene sigurnosti naše djece, a i nas samih. 


Kroz temu će nas voditi Zoran Skala, analitičar stvarnih okolnosti u kojima živimo, osoba s neiscrpnim izvorom informacija koje nam mogu pomoći u planiranju vlastite budućnosti.

Prehrambena sigurnost je jedna od najvažnijih komponenti osobne sigurnosti svakog od nas, a time i nacionalne sigurnosti, no rijetko o njoj međusobno razgovaramo. Možda je tomu razlog trenutno laka dostupnost hrane iz mnoštva trgovačkih lanaca, no to su sustavi koji posluju i traju samo dok svojim vlasnicima donose profit. Ako se iz bilo kojeg razloga dogodi da ti sustavi prestanu funkcionirati, što će se dogoditi s našom prehrambenom sigurnosti?
Nesporne, neizbježne, brze i velike planetarne promjene su ispred nas. One klimatske i zbog kraja ere fosilnih goriva su samo neke od njih, ali će mijenjati SVE, pa i na našu prehrambenu sigurnost. Krajnje je vrijeme da o tome počnemo razgovarati, jer živimo u regiji koja je osobito ranjiva na nadolazeće promjene. 

Uvodnu prezentaciju o tome što sve ugrožava našu prehrambenu sigurnost i moderiranje razgovora vodit će Zoran Skala (Nacionalno tranzicijsko središte za Hrvatsku) u PONEDJELJAK, 22.01.2018 U 18:00 sati, Gradska vijećnica Kastav (ulaz s Lokvine).

Ulaz je slobodan.

na vrh članka
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno Vrijeme

Većinom vedro

28°C

Klana

Većinom vedro

Vlažnost: 56%

Vjetar: 22.53 km/h

  • 21 Srp 2018

    Raštrkano grmljavinsko nevrijeme 30°C 17°C

  • 22 Srp 2018

    Grmljavinsko nevrijeme 28°C 18°C

Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se