Menu

«
»

Anketni upitnik - vrednovanje rada LAG-a i provedbe Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijeske grupe

Anketni upitnik - vrednovanje rada LAG-a i provedbe Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijeske grupe

Prenosimo obavijest Lokalne akcijske grupe TERRA LIBURNA


Zamolili vi Vas da odvojite 5 minuta vremena i ispunite anketni upitnik koji je u potpunosti anoniman, te je sastavljen za potrebe prikupljanja podataka za vrednovanje rada LAG-a i provedbe Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe (u daljnjem tekstu LAG) "Terra liburna" za razdoblje 2014.-2020..

Samim ispunjavanjem anketnog upitnika uvelike ćete pomoći u radu LAG-a kako bi relevantne podatke s terena mogli objediniti u Evaluacijsko izvješće o provedbi Lokalne razvojne strategije u razdoblju do 2018. godine (međuevaluacija). Uspješna provedba Lokalne razvojne strategije temelji se na implementaciji predloženih mjera odnosno tipova operacija unutar zadanih ciljeva razvoja. To podrazumijeva uspostavu kvalitetnih sustava praćenja provedbe i evaluacije učinaka provedbe Lokalne razvojne strategije kako bi se omogućilo jednostavno, učinkovito i dinamično mjerenje napredovanja zacrtanih ciljeva. Evaluacija  je bitna jer LAG provjerava da li su ciljevi iz Lokalne razvojne strategije i dalje relevantni, utvrđuje koliko je provedba LEADER-a doprinijela provedbi Zajedničke poljoprivredne politike i Lokalne razvojne strategije, saznaje da li su postignuti ciljevi LAG-a i Lokalne razvojne strategije, dobiva smjernice kako poboljšati rad LAG-a i upravljanje, prikazuje napredak i provjerava da li je LEADER pristup funkcionalan na terenu, prikazuje dodanu vrijednost LEADER-a, te priprema poboljšanja za sljedeće proračunsko razdoblje. Zamolili bi Vas da anketni upitnik ispunite do 30.11.2018. godine. Anketni upitnik se nalazi na sljedećoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwl2cTiC80LXQ9WtTrEheflyLTsmRZGmTm4qQA34Prte4RCQ/viewform?usp=pp_url

Unaprijed se zahvaljujemo,
Lokalna akcijska grupa TERRA LIBURNA

na vrh članka
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno Vrijeme

Oblačno

-1°C

Klana

Oblačno

Vlažnost: 53%

Vjetar: 12.87 km/h

  • 03 Sij 2019

    Djelomično oblačno 1°C -5°C

  • 04 Sij 2019

    Djelomično oblačno 0°C -5°C

Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se