Menu

«
»

Dječji vrtić ˝KLANA˝

Dječji vrtić u Klani otvoren je u rujnu 2001. Do 2006. godine djelovao je u sklopu škole i bio financiran dijelom iz proračuna općine, a dijelom su financirali roditelji. U rujnu 2006 postaje područni vrtić Dječjeg vrtića "Viškovo".
Djeca su organizirana u dvije skupine; Povničice i Gubići. Godine 2004. izdali su prvi broj vrtićkog časopisa „Mavrica“, a uz to što su pripremili novogodišnju priredbu, tiskan je i eko kalendar dječjih radova, budući da vrtić od 2005. g. nosi titulu „eko“ vrtića.
Knjigu „Štriga Babariga“, u kojoj je predgovor napisao Mladen Kušec, izdaju 2005. Izdana je i knjiga „Dobra ruka“, a u pripremi je i CD sa himnom vrtića „Kadi got buden“ koju je napisala „teta“ Renata Opačak Maliković.
Vrtić je suvremeno opremljen, ima 2 sobe dnevnog boravka, kuhinju, sanitarni čvor i kancelariju, a 05.11.2003., ispred vrtića je otvoreno dječje igralište sa pješčanikom, klackalicom, toboganom i dr.

Djelatnici Dječjeg vrtića " Klana"

Dolores Matković – ravnateljica
Danijela Varda – voditeljica i odgojiteljica
Bogdana Marojević – odgojiteljica
Sanja Mrgan Simić – odgojiteljica
Jasmina Puž -  odgojiteljica
Ines Širola – pripravnica
Teodora Raspor – kuharica
Tanja Raspor – spremačica

Više o vrtiću možete pročitati ovdje.

Opći uvjeti i cjenici komunalnih usluga

KD AUTOTROLEJ d.o.o.
 
KD Čistoća d.o.o.
 
KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.
 
(klikom na naziv doći ćete do potrebnih informacija)

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

KONTAKTI

Općina Klana,
Klana 33
51217 Klana
 
SLUŽBENICI

Trenutno vrijeme

KLANA
Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se