Menu

«
»

Potpisan Sporazum o suradnji turističkih zajednica Riječkog prstena

Osunčani Trsatski kaštel danas je okupio predstavnike turističkih zajednica Rijeke i Riječkog prstena, a povod za ovaj svečani susret bio je potpisivanje sporazuma o zajedničkoj suradnji.

Nakon niza objedinjenih aktivnosti turističkih zajednica Riječkog prstena, zajednički je donesena odluka o formaliziranju i potpisivanju Sporazuma o zajedničkoj suradnji.

Više...

U Klani prva e-škola u PGŽ-u

OŠ Klana prva je škola u PGŽ-u i jedna od dvadeset u Hrvatskoj, koje su krenule u pilot-projekt e-škole - Uspostava digitalno zrelih škola. U klanjskoj školi u nastavi se koriste tableti, a u dvije e-učionice koriste se velike pametne ploče.

Više...

Zavrila je studenjska maškarana luda fešta

STUDENA Brojni ljubitelji pusnih nemotarija zimsko maškarano druženje u Studeni nerijetko hvale kao jednu od najluđih takvih fešti u regiji.
Rečeno se i potvrdilo ove subote u Domu u Studeni, gdje su Maškare Studena održale još jedne pusne tance koji se pamte i kasnije nadugo i naširoko prepričavaju. Atmosfera je bila odlična od početka do kraja, podigli su je još pri početku večeri Zametski zvončari, koji su u Domu odzvonili svoje kolo, a zatim ju je održavao Pumpa bend, zadužen za glazbeni dio ove lijepe maškarane priče.

Više...

Opći uvjeti i cjenici komunalnih usluga

KD AUTOTROLEJ d.o.o.
 
KD Čistoća d.o.o.
 
KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.
 
(klikom na naziv doći ćete do potrebnih informacija)

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno vrijeme

KLANA
Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se