Menu

«
»

Susret na otvorenoj granici

Dana 1. siječnja 2023. godine u 10:00 sati na malograničnom prijelazu Lisac - Sušak održat će se susret hrvatskih i slovenskih predstavnika te prigodno druženje i zdravica između stanovnika pograničnih mjesta, a povodom ukidanja granične kontrole uslijed ulaska Hrvatske u šengenski prostor.
Općina Klana ima jednu od najdužih granica s Republikom Slovenijom, a problem dosadašnje ograničene mogućnosti korištenja malograničnog prijelaza Lisac - Sušak, koji je u prošlosti imao izuzetan značaj, konačno će biti riješen. Občinu Ilirska Bistrica će na susretu kojim se nazdravlja otvorenoj granici predstavljati župan Gregor Kovačič, a Općinu Klana načelnica Željka Šarčević Grgić sa svojim suradnicima, koji pozivaju sve da svojim dolaskom uveličaju i proslave ovaj povijesni trenutak.

Više...

PRIJAVA DJECE ZA SV. NIKOLU

OPĆINA KLANA obavještava sve roditelje i zakonske skrbnike djece predškolske dobi rođene do kraja 2021. godine te učenika prvog razreda osnovne škole da 

 do 22. studenog 2022. traje PRIJAVA DJECE za dodjelu darova povodom Sv. Nikole.

Prijave je moguće izvršiti:

-       putem obrasca PRIJAVNICE (ovdje)

-       telefonskim putem (808-301) ili e-mailom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Za djecu koja prethodnih godina nisu bila na popisu potrebno je poslati uvjerenje o prebivalištu ili ispunjenu i potpisanu izjavu o prebivalištu djeteta (ovdje).

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 808-301 (PON–PET od 13:00 do 21:00).

Više...

Opći uvjeti i cjenici komunalnih usluga

KD AUTOTROLEJ d.o.o.
 
KD Čistoća d.o.o.
 
KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.
 
(klikom na naziv doći ćete do potrebnih informacija)

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno vrijeme

KLANA
Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se