Menu

«
»

ORK "Uspon 4x4"

Primorski je kraj od nedavno bogatiji za još jednu udrugu: 10.ožujka 2007.godine u Klani je održana osnivačka Skupština Off Road kluba "Uspon4x4". Za predsjednika kluba izabran je Goran Gjukić, dužnost potpredsjednika pripala je Robertu Medvediću, a dvije veoma odgovorne dužnosti, tajnika i rizničara, obnašati će jedna osoba – Siniša Štokom.

 

Sjedište kluba je u Klani, Kalužica 2, a u skoro vrijeme osnovat će se podružnice u Rijeci i Delnicama. Društvo za sada broji 25 članova, a čine ga svi oni koji svojim terencima vole skrenuti s asfaltiranih površina i provozati se manje gostoljubivim terenima.
Na osnivačkoj Skupštini moglo se čuti da će glavni zadatak ove udruge biti organiziranje izleta Primorsko-goranskom i susjednim županijama, kasnije i diljem Lijepe naše, a prema mogućnostima i izvan granica domovine. Udruga će organizirati tečajeve za vožnju terenskim vozilima, a planira se uspostaviti suradnju s dobrovoljnim vatrogasnim društvima, lovcima i GSS-om na području na kojem djeluje.
Društvo će svoj rad financirati kroz članarinu i donacije a očekuje i pomoć lokalnih vlasti kojima će pomoći u svim ekološkim akcijama koje budu organizirali od skupljanja otpada u prirodi do pošumljavanja teško pristupačnih terena.
U tijeku je dorada jednog specijalnog terenskog vozila koje će u bojama kluba nastupati na off road utrkama za prvenstvo Hrvatske. Da se ne šale, momci iz Off Road kluba Uspon4x4, dokazali su odmah po osnivanju jer su odvozili zahtjevni krug: Klana – Gumance – Magdalena – Lisac. Nakon toga je slijedilo druženje u autohtono restauriranoj konobi člana društva Damira Medvedića na Liscu.

(Novi List, Max Gržinčić) 

Opći uvjeti i cjenici komunalnih usluga

KD AUTOTROLEJ d.o.o.
 
KD Čistoća d.o.o.
 
KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.
 
(klikom na naziv doći ćete do potrebnih informacija)

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

KONTAKTI

Općina Klana,
Klana 33
51217 Klana
 
SLUŽBENICI

Trenutno vrijeme

KLANA
Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se