Menu

«
»

NK ˝Klana˝

Nogometni klub ˝Klana˝

senioriNogometni klub "Klana" utemeljen je davne 1931. g., kada su iz Italije sa odsluženja vojnog roka prvu pravu kožnatu loptu donijeli Frane Medvedić i Frane Starčić Jardasov.
U svojoj dugoj i bogatoj povijesti, klub je imao mnogo uspona i padova, noseći se sa raznim nedaćama i besparicom, no zahvaljujući bezuvjetnoj i beskompromisnoj ljubavi i entuzijazmu ljudi našega kraja, uspio je opstati do današnjih dana.
Klub danas djeluje u modernim uvjetima; igralište "Grašćina" renovirano je i prilagođeno standardima HNS-a, postoji pomoćno igralište sa reflektorima, tako da se bez problema trenira u večernjim satima.
Svlačionice su uređene i na njima su nadozidane klupske prostorije; od čajne kuhinje do dvorane za sastanke.

NK "Klana" sada ulazi u treću sezonu nastupa u 4. Hrvatskoj ligi - zapad, a u protekloj sezoni 2009/2010 pod dirigentskom palicom Mladena Vrankovića i Luciana Celića ostvarila je izvanredan rezultat ostvojivši peto mjesto u vrlo jakoj konkurenciji, sa skorom od 15 pobjeda, dva neodlučena rezultata i 10 poraza.

U klubu danas djeluje više pogona;

  • seniori - od ove sezone trener Ivica Turina
  • juniori - trener Lucijan Celić
  • pioniri - treneri Dalibor Šušnjar i Siniša Delibegović
  • mlađi pioniri - trener Neven Gržinčić
  • predtakmičari - trener Božidar Raspor
  • veterani

 

Problem malih sredina između ostalog je i nedostatak djece po generacijama, tako da prošle godine klub nije imao predstavnika u kadetskoj konkurenciji, no kako u uzrastu predtakmičara, mlađih pionira i pionira ima dosta djece, budućnost kluba nije upitna.
O bogatoj pvijesti NK Klane više možete pročitati ovdje

Opći uvjeti i cjenici komunalnih usluga

KD AUTOTROLEJ d.o.o.
 
KD Čistoća d.o.o.
 
KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.
 
(klikom na naziv doći ćete do potrebnih informacija)

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

KONTAKTI

Općina Klana,
Klana 33
51217 Klana
 
SLUŽBENICI

Trenutno vrijeme

KLANA
Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se