Menu

«
»

Anketni upitnik - vrednovanje rada LAG-a i provedbe Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijeske grupe

Anketni upitnik - vrednovanje rada LAG-a i provedbe Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijeske grupe

Prenosimo obavijest Lokalne akcijske grupe TERRA LIBURNA


Zamolili vi Vas da odvojite 5 minuta vremena i ispunite anketni upitnik koji je u potpunosti anoniman, te je sastavljen za potrebe prikupljanja podataka za vrednovanje rada LAG-a i provedbe Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe (u daljnjem tekstu LAG) "Terra liburna" za razdoblje 2014.-2020..

Samim ispunjavanjem anketnog upitnika uvelike ćete pomoći u radu LAG-a kako bi relevantne podatke s terena mogli objediniti u Evaluacijsko izvješće o provedbi Lokalne razvojne strategije u razdoblju do 2018. godine (međuevaluacija). Uspješna provedba Lokalne razvojne strategije temelji se na implementaciji predloženih mjera odnosno tipova operacija unutar zadanih ciljeva razvoja. To podrazumijeva uspostavu kvalitetnih sustava praćenja provedbe i evaluacije učinaka provedbe Lokalne razvojne strategije kako bi se omogućilo jednostavno, učinkovito i dinamično mjerenje napredovanja zacrtanih ciljeva. Evaluacija  je bitna jer LAG provjerava da li su ciljevi iz Lokalne razvojne strategije i dalje relevantni, utvrđuje koliko je provedba LEADER-a doprinijela provedbi Zajedničke poljoprivredne politike i Lokalne razvojne strategije, saznaje da li su postignuti ciljevi LAG-a i Lokalne razvojne strategije, dobiva smjernice kako poboljšati rad LAG-a i upravljanje, prikazuje napredak i provjerava da li je LEADER pristup funkcionalan na terenu, prikazuje dodanu vrijednost LEADER-a, te priprema poboljšanja za sljedeće proračunsko razdoblje. Zamolili bi Vas da anketni upitnik ispunite do 30.11.2018. godine. Anketni upitnik se nalazi na sljedećoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwl2cTiC80LXQ9WtTrEheflyLTsmRZGmTm4qQA34Prte4RCQ/viewform?usp=pp_url

Unaprijed se zahvaljujemo,
Lokalna akcijska grupa TERRA LIBURNA

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

na vrh članka

Opći uvjeti i cjenici komunalnih usluga

KD AUTOTROLEJ d.o.o.
 
KD Čistoća d.o.o.
 
KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.
 
(klikom na naziv doći ćete do potrebnih informacija)

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno vrijeme

KLANA
Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se