Menu

«
»

OBAVIJEST - javno edukativno-informativno predavanje o gospodarenju otpadom na području općine Klana

OBAVIJEST - javno edukativno-informativno predavanje o gospodarenju otpadom na području općine Klana

U utorak, 17. prosinca 2019. godine u 17.00 sati u Vijećnici Općine Klana (NA KATU) održat će se za sve zainteresirane mještane javno edukativno-informativno predavanje od strane predstavnika Općine Klana i KD Čistoća o gospodarenju otpadom na području općine Klana. Navedenim predavanjem će se obuhvatiti razdoblje prije uvođenja individualnih zelenih spremnika za miješani komunalni otpad kao i razdoblje nakon njihova uvođenja početkom studenog 2019. godine.

Edukativno-informativnim predavanjem istaknut će se obveza korisnika o vođenju brige o vlastitom zelenom spremniku, ali i o propisnim načinima zbrinjavanja drugih vrsta otpada kako bi se spriječio nastanak komunalnog nereda.

Uz ovo, građanima će se pokazati i dosadašnji rezultati po uvođenju individualiziranog sustava odvoza miješanog komunalnog otpada te će predstavnici Općine i KD Čistoća biti dostupni za pitanja i eventualne nedoumice građana vezana uz ispravno postupanje s otpadom.

                                                                                                                            Općina Klana

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

na vrh članka

Opći uvjeti i cjenici komunalnih usluga

KD AUTOTROLEJ d.o.o.
 
KD Čistoća d.o.o.
 
KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.
 
(klikom na naziv doći ćete do potrebnih informacija)

Opće informacije

Glasnik Općine Klana

Općina Klana

Trenutno vrijeme

KLANA
Općina Klana koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se